Liity jäseneksi

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi täyttämällä oheisen jäsenlomakkeen. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kerran kuukaudessa. Ilmoitamme sähköpostitse, kun jäsenyytesi on hyväksytty.
Jäsenenä sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä

LIITY JÄSENEKSI: LOMAKKEELLE

Jäsenmaksut 2022

Varsinainen jäsen: 20 euroa. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Perhejäsen 10 euroa.. Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva henkilö.

Kannattajajäsen 100 euroa.. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilöitä tai oikeuskelpoisia yhteisöjä ja säätiöitä, jotka haluavat edistää yhdistyksen toiminnalle tärkeitä asioita ja tukea sen toimintaa.

Jäsenlaskutus

Jäsenlaskut lähetetään kerran vuodessa vuosikokouksen jälkeen. Jäsenlasku lähetetään sähköpostitse. Mikäli haluat paperilaskun postitse, lisätään laskuun laskutuslisä 2 euroa.

Tule mukaan toimintaan

Voit ilmoittautua mukaan vapaaehtoiseksi täyttämällä oheisen lomakkeen.

VAPAAEHTOISEKSI : LOMAKKEELLE

Tietosuojaseloste

Suomen lymfayhdistys ry kerää jäsentensä henkilötietoja. Henkilötietojen käsittely perustuu yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä. Tietojen keräämisen oikeusperusteena on jäseneksi liittyvän suostumus. Tässä ilmoituksessa kerrotaan, miten sinun tietojasi käsitellään: Tietosuojaseloste.