Jäsenenä sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Täyttämällä lomakkeen laitat pyynnön hallitukselle jäsenyyden vahvistamista varten. Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kerran kuukaudessa. Ilmoitamme sähköpostitse, kun jäsenyytesi on hyväksytty.

Jäsenlasku lähetetään sähköpostitse. Mikäli haluat paperilaskun postitse, lisätään laskuun laskutuslisä 2 euroa.

JÄSENLOMAKKEELLE KLIKKAA TÄSTÄ

VAPAAEHTOISEKSI TAI TOIMINNAN SUUNNITTELUUN KLIKKAA TÄSTÄ

Täyttämällä lomakkeen laitat pyynnön hallitukselle jäsenyyden vahvistamista varten. Luethan ensin yhdistyksen säännöt:

SUOMEN LYMFAYHDISTYS RY SÄÄNNÖT KLIKKAA TÄSTÄ

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2021:

- Varsinainen jäsen 20 euroa. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja noudattaa yhdistyksen sääntöjä.
- Perhejäsen 10 euroa. Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva henkilö.
- Kannattajajäsen 100 euroa. Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilöitä tai oikeuskelpoisia yhteisöjä ja säätiöitä, jotka haluavat edistää yhdistyksen toiminnalle tärkeitä asioita ja tukea sen toimintaa.

TIETOJEN LUOVUTUS

Suomen lymfayhdistys ry kerää jäsentensä henkilötietoja. Henkilötietojen käsittely perustuu yhdistyksen lainsäädännölliseen velvoitteeseen ylläpitää jäsenrekisteriä sekä tietyissä tapauksissa sopimuksen täytäntöönpanoon. Tässä ilmoituksessa kerrotaan, miten sinun tietojasi käsitellään:
SUOMEN LYMFAYHDISTYS RY TIETOSUOJASELOSTE KLIKKAA TÄSTÄ